Optimizacija troškova: Smanjite telekomunikacijske troškove Vaše tvrtke! Napravit ćemo Vam detaljnu analizu telekomunikacijskih usluga koje koristite te izraditi preporuke kako ostvariti uštede.

U današnje vrijeme telekomunikacije su usko vezane uz informatiku. Tvrtka Integracije T i M d.o.o nudi cjelokupna rješenja:
- izrade projekata za izgradnju i održavanje IT i telekomunikacijskih sustava
- izrade instalacija
- izgradnja i održavanje IT sustava
- izgradnja i održavanje telekomunikacijske infrastrukture i opreme

U ponudi imamo cijeli niz Ericsson, Aastra i Panasonic telefonskih centrala.

Najviše se ponosimo što smo glavni distributer 4Tel iPBX centrala u Hrvatskoj. To je VoIP-IP telefonska centrala bazirana na SIP protokolu, koja se u potpunosti razvijala u Hrvatskoj. Uz sve nebrojene mogućnosti koje centrala ima, možemo se prilagoditi svakom specifičnom zahtjevu korisnika, a sve to uz najpovoljnije cijene. 4Tel iPBX se, osim kao telefonska centrala, može koristiti i kao rješenje za pozivne i kontakt centre, kao rješenje za snimanje i nadzor poziva bilo za postojeće centrale ili kao samostalan sustav, te kao rješenje za automatske govorne automate sa statičkim ili dinamičkim sadržajem.
Besplatni pregled vašeg objekta. Ukoliko imate velike troškove telefona, mobitela ili interneta, ili bi modernizirali Vašu zastarjelu komunikacijsku ili računalnu opremu, mi smo pravo rješenje za Vas.
:: NOVO!!! :: Obročna otplata centrale + besplatno jednogodišnje održavanje sustava